Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت کشتی استان مازندران گفت: باید به همه کشتی‌گیران از رده نونهالان آموزش داد که با یک شکست خود را نبازند و کشتی نگرفتن بعد از باخت‌ برای آنها تبدیل به عادت نشود. - اخبار ورزشی -

عسکری محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه اکنون تعداد زیادی از مربیان مازندرانی در کادرفنی تیم‌های ملی حضور دارند، اظهار داشت: خداراشکر بهنام احسان‌پور، مصطفی میرعمادیان، اباذر اسلامی، نادر ناظری، عادل بالی‌تبار و مراد محمدی را در کادرفنی تیم‌های ملی رده‌های مختلف داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه آرام آرام بچه‌های مازندران جای خود را در کادرفنی پیدا کرده‌اند.

وی در مورد قهرمانی تیم مازندران در مسابقات کشتی آزاد قهرمانی کشور تاکید کرد: باتوجه به اینکه در همه اوزان چندین مدعی داشتیم، از محل کشتی نگرفتن تعدادی از بچه‌ها ضرر نکردیم ولی خب اگر می‌آمدند قطعا برای‌مان بهتر بود و باز هم امتیازات بیشتری کسب می‌کردیم. من از بُعد دیگری می‌گویم که باید تمهیداتی وجود داشته باشد که این کشتی نگرفتن بعد از شکست تبدیل به عادت نشود. کشتی‌گیران نباید بعد از باخت خود را ببازند و دیگر روی تشک نروند.

محمدیان افزود: کشتی همیشه آبستن حوادث زیادی است. قطعا کسب عنوان سومی خیلی بهتر از قرار نگرفتن روی سکوست و حتی اگر کشتی‌گیر باخت و شانس اول شدن را از دست داد، وقتی در بین 3 نفر برتر باشد، طبیعتا شانس حضور در اردو و ماندن در چرخه را هم خواهد داشت و در ادامه ممکن است اتفاقاتی رخ دهد که همان نفر سوم به مسابقه‌ اعزام شود. وظیفه همه ما و مربیان است که این تفکر را از رده سنی نونهالان جا بیندازیم، رده‌ای که پایه و اساس آموزش است. به هرحال اگر این بچه‌ها می‌آمدند ما 80-90 امتیاز بیشتر می‌گرفتیم. مثلا اطری که البته سر وزن نرسید، با اول شدنش 25 امتیاز به ما اضافه می‌کرد و رمضانپور هم با سومی 15 امتیاز که متاسفانه نیامدند. تعدادی از مدعیان مازندران هم که به واسطه کسب مدال در جهانی نروژ از شرکت در مسابقات کشوری معاف شده بودند.

نایب‌قهرمان پیشین المپیک در مورد وضعیت پسرش محمدحسین که در رقابت‌های وزن 97 کیلوگرم قهرمان کشوری اول شده، خاطرنشان کرد: او به علت سرماخوردگی یک مقدار زودتر اردو را ترک کرد. به هرحال او برای رسیدن به دوبنده تیم ملی دو حریف خیلی خوب دارد، مجتبی گلیج و علی شعبانی که هر سه نفر هم از مازندران هستند. هر کدام بیشتر تلاش کنند و شایسته‌تر باشند، ملی‌پوش می‌شوند. همه آنها فرزندان کشورند، مهر پدری‌ام به کنار، همه آنها فرزندان ما هستند و امیدوارم درنهایت هر کسی به تیم ملی می‌رسد، برای کشتی کشور افتخارآفرین شود.

بعد از تگزاس؛ مصاف دوباره کشتی ایران و آمریکا کجا رقم می‌خورد؟محمدی: مدت‌ها پیش برای حضور در فدراسیون با من صحبت شده بود/ آمده‌ام تا همدلی و وفاق را در کشتی فرنگی بیشتر کنم

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی کشتی کشتی نگرفتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۷۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«باگ» در جایزه آکادمی دانشجویی اسکار/ پدری که از حشره می‌ترسد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، علی معصومی درباره حضور «باگ» در بخش مسابقه آکادمی دانشجویی اسکار بیان کرد: بعد از حضور در سیزدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران که در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد، برای حضور در جایزه آکادمی دانشجویی اسکار اقدام کردیم و خدا را شکر «باگ» به بخش مسابقه راه پیدا کرد.

کارگردان «باگ» درباره این مسابقه توضیح داد: جایزه آکادمی دانشجویی اسکار سه مرحله دارد؛ مرحله ابتدایی بخش مسابقه است که ما در این بخش حاضر هستیم. اواسط ماه جولای (تیر) آثار برگزیده اعلام می‌شوند و به بخش نیمه نهایی می‌روند و در نهایت آثاری به بخش نهایی این جشنواره راه پیدا می‌کنند.

این کارگردان درباره موضوع «باگ» گفت: این انیمیشن درباره تاثیر والدین روی فرزندان خود آن هم در سن پایین است. تاثیری که روی بچه‌ها تا سنین بالا می‌ماند. نکته بسیار مهم این است که اگر در خانواده‌ کسی دچار ترس و واکنش لحظه‌ای می‌شود، باید ترس را کنترل کند، این حس، تاثیر مخربی روی بچه‌ها می‌گذارد.

معصومی با اشاره به این که انیمیشن ۶ دقیقه است، ادامه داد: داستان انیمیشن «باگ» درباره خانواده‌ای است که در کلبه‌ای در جنگل ساکن می‌شوند و پدر خانواده که از حشرات می‌ترسد، به خاطر حشره‌ای که وارد خانه می‌شود، وحشت خود را بروز می‌دهد و این اتفاق سبب می‌شود دختر بچه آن‌ها از فضای واقعی بیرون برود.

وی درباره تکنیک انیمیشن «باگ» مطرح کرد: «باگ» با تکنیک مالتی پلن کمرا یا دوربین عمق‌نما ساخته شده است و تمام صحنه‌ها بر ۳ تا ۶ شیشه زیر دوربین انیمیت شده به صورتی که لایه‌های هر پلان روی شیشه‌های مختلف قرار گرفته و فریم بای فریم ثبت فریم شده است.

علی معصومی در پایان درباره دلیل تغییر نام این انیمیشن گفت: ابتدا اسم فیلمنامه «انعکاس» بود، بعد به این نتیجه رسیدیم که عنوانی است که زیاد مورد استفاده قرار گرفته و از جهت دیگر جریان فیلم را تا حد زیادی فاش می‌کند. به همین دلیل سراغ «باگ» رفتیم. این اسم را به این دلیل انتخاب کردیم که هم در فارسی (مشکل) و هم در انگلیسی (حشره) معنی می دهد و در برخی از محله‌های مختلف به باغ و محل سرسبز اطلاق می‌شود که به محل فیلم ما می‌خورد.

کد خبر 6100209 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی شاگردان کاوه در مازندران فقط با ۶ کشتی‌گیر
  • قرعه کشی لیگ دسته یک کشتی آزاد با حضور ۲ تیم مازندرانی
  • روایت سمیرا حسن‌پور  از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می‌کند
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به مدال آوران رقابت‌های جهانی کشتی
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • «باگ» در جایزه آکادمی دانشجویی اسکار/ پدری که از حشره می‌ترسد
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • شایگان: حسن یزدانی به بوداپست می‌رود، مگر آنکه آماده نباشد